VÄLKOMNA ATT KIKA IN HOS MEJ!!

Välkomna att kika in hos oss!!



Vi är en ganska vanlig-ovanlig Svensk-Iransk Familj med massor av djur.


Våra intressen är ju främst våra hästar, Selami-Robert Redford - Belvedèrè - Kim af Tollstad - Malin Boore - Nirak - Akxent och Sydney. Läsa mer om dom kan ni göra i vår StallBlogg:
Stallsillefalls Aktuelltblogg


Ett annat stort intresse är vår hund Thila,
Thila är en shäfertik på 5 år som omplacerats och bott hos oss nu i 1 år.



Vi har även några Missar hemma som upptar mycket av vår tid pga att de ALLTID är hungriga... Spelar ingen roll om det alltid finns mat i skålarna eller om det utfodras på bestämda tider...:O)


Sen har vi en stor skatt oxå...

Våra barnbarn Max snart 6 år och Alva snart 2 ½ år

De är livets efterätt!!



Kom igen!! Kom in, besök oss här på bloggen och följ med oss genom vår roliga, intensiva, annorlunda, vanliga sätt att leva...:O)

lördag 19 mars 2011

Barnmisshandel av myndighet!

Fick se ett inlägg i en utsatt fostermammas blogg. Lånade inlägget för att så många som bara möjligt kan ta del av allt som händer i vårt "trygga land"

Uppdrag gransknings program om dom ligger på youtube.

http://www.youtube.com/watch?v=c18XyxbY89g
http://www.youtube.com/watch?v=jzYshCCrbKE&feature=related
http://www.youtube.com/watch?v=S7qXg4WbQ8c&feature=related
http://www.youtube.com/watch?v=3_sY9Uxlnyk&feature=related

Så för alla er som av någon anledning missat eller vill se igen håll till godo.

Sedan kom då artikeln i NLT även i nätbilagan http://nlt.se/startsidan/lanet/1.1154998-omhandertagandet-av-fosterbarn-var-felaktig Den scannade blev inte så bra. Här kan ni läsa den, gå gärna in för deras webb redaktör är ovillig att lägga ut för han menar att det är för få som läser just dessa artiklar.

Sedan kom äntligen det hon väntat på. Någon som ifrågasätter hur det går ihop med de utredningar som kommit det sista http://www.newsmill.se/artikel/2011/03/18/hur-skall-marks-kommun-kunna-leva-upp-till-barnskyddsutredningen
Det var ett av en av de bästa inlägg jag läst om oss. Skribenten som själv verkar vara f.d. fosterbarn menar att för att trygga dessa barn och ge dem tillit till en familj igen borde socialnämnden flytta hem dem till oss direkt och sedan se till att vi adoptera dem. Hon skriver om anknytning då det gäller barn under tre år och vad sådana här separationer får för konsekvenser. Mycket bra.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar