VÄLKOMNA ATT KIKA IN HOS MEJ!!

Välkomna att kika in hos oss!!



Vi är en ganska vanlig-ovanlig Svensk-Iransk Familj med massor av djur.


Våra intressen är ju främst våra hästar, Selami-Robert Redford - Belvedèrè - Kim af Tollstad - Malin Boore - Nirak - Akxent och Sydney. Läsa mer om dom kan ni göra i vår StallBlogg:
Stallsillefalls Aktuelltblogg


Ett annat stort intresse är vår hund Thila,
Thila är en shäfertik på 5 år som omplacerats och bott hos oss nu i 1 år.



Vi har även några Missar hemma som upptar mycket av vår tid pga att de ALLTID är hungriga... Spelar ingen roll om det alltid finns mat i skålarna eller om det utfodras på bestämda tider...:O)


Sen har vi en stor skatt oxå...

Våra barnbarn Max snart 6 år och Alva snart 2 ½ år

De är livets efterätt!!



Kom igen!! Kom in, besök oss här på bloggen och följ med oss genom vår roliga, intensiva, annorlunda, vanliga sätt att leva...:O)

måndag 7 mars 2011

Thila, QUADRA TRAC`S TEQUILA

Foton på våra vovvar Elsa som är i hundhimlen nu och lilla blandisen Emma...
Nya foto kommer snart på fina vovven Thila






Vår nya fina hund har sovit gott hela långa natten.
Hon låg på en filt jämter mej på golvet.
Vår andra lilla vovve sov som vanligt i soffan nere i vardagsrummet. Alla missarna sov lite oroligt denna natt.. men alla var inne iallafall... :O)!!
Nu när jag skriver detta sover hon som en stock ute i hallen. Hon och Emma har varit med mej och gjort stallet. Det funkade oxå kanon, hon var väldigt bra med hästarna, lite försiktig men inget rädd. Det märktes att detta var hon van vid. När jag mockade slet hon i hösilage tussarna som fanns kvar i boxarna och åt en del hästbajs och hade full koll på mej hela tiden. När jag la ut mat i hagarna var hon med och kollade läget.....
Hon försöker oxå leka med Emma men Emma är lite ängslig än och vågar inte riktigt busa loss... :O) men det kommer nog det med...
Ingen är lyckligare än jag nu.....

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar